Mélania Luciana Mythique ~
Ben garip biriyimdir. İçimdeki beni dışarıya çıkaramam genellikle. Açıkçası, içimdeki Ben'in nasıl biri olduğunu kendim de tam olarak bilmem. Bir gün farklı bir gün farklı davranabilirim. Ama genel olarak sabitimdir. Kötü biri değilimdir; fakat melek de değilimdir. Yeri geldiğinde iyi biri olmayı, yeri geldiğinde kötü biri olmayı bilirim. Kötü olduğum zamanlarda ise kimse beni tanıyamaz. Hırslıyımdır ve intikam takıntılıyımdır. Belki de bu yüzden arkadaşlarım bana İntikam Tanrıçası anlamına gelen Nemesis ismini koymuşlardır..? Fazla yalan söylemem; ama yeri geldiğinde çok rahat yalan söyleyebilirim. Bu yalanlar ya kendi çıkarlarım içindir, ya da arkadaşlarımı korumak içindir. Genellikle arkadaşlarımı korumak için olur. Egoist biri değilimdir, yani sanırım, ama yine de kendimi çok beğenirim. Güzel olduğumu düşünüyorum ki başkaları da öyle düşünüyor. İnsanları ezmek gibi bir takıntım olmamasına rağmen gerçekten uyuz olduğum birini rezil etmek için elimden geleni yaparım. Kıyafet takıntım vardır. İndirimleri hiç kaçırmam, en güzel kıyafetleri kaparım. Ailemle aramın iyi olduğunu söyleyemem. Vampirlere karşı antipatileri var; ama ben tam tersine. Vampirle ilgili her şeyi çok severim. Kitaplar okurum bu konuyla alakalı ya da filmler seyrederim. Aşk hayatıma gelince... Hafif bir sevgili takıntım vardır. Bu her gördüğüm erkeğe asılacağım anlamına gelmez tabii ki. Şöyle ki, yanındayken kendimi güvende hissedeceğim erkeği sürekli ararım. Yanımda biri olması beni gerçekten rahatlatır çünkü. Yani hafifmeşrep değilim, ama feminist falan da değilim. Sanırım benden bu kadar . ~
Asıl ilgi alanım müziktir. Gitar çalabilirim ve çevremdekilerin söylemine göre çok güzel şarkı söylerim. Onun dışında insan resimleri çizmekte de iyi olduğum söylenmektedir. Fakat ben yine de müziğe ağırlık veririm ~
Ben tuttuğunu koparan biriyimdir. Ne çok ciddi ne de çok sulu biriyim. İnsanları gördüğüm gibi kişiliklerini çözerim. Nyx bu insani yeteneklerimi beğenerek ve güvenerek bana özel bir yetenek bahşetmiş olabilir ~