Gece Evi Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gece Evi Rpg

Site içindeki forumları görebilmek için, üye olmanız gerekmektedir.GECE EVİ'NE HOŞGELDİNİZ.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yetişkin Vampir Seçimleri

+3
Jasper Ruby Black
Gerard Konstantin Wayne
Neferet cés Nile
7 posters
YazarMesaj
Neferet cés Nile
Admin
Neferet cés Nile

Yetişkin Vampir Seçimleri Empty
MesajKonu: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 10:00 pm

Kod:
Karakter Adı:
Karakter Özellikleri:
Neden yetişkin vampirlik?
Karakterinizin Lakabı ( Okula geldiğinizde kendinize istediğiniz adı koyma hakkına sahiptiniz.Okulda seçtiğiniz ve size hitap edilmesini istediğiniz isim nedir?)
Örnek Rp:
Spoiler:
http://geceevi.vampire-legend.com
Gerard Konstantin Wayne
Yetişkin Vampir

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 1:02 am

Karakter Adı: Gerard Konstantin Wayne
Karakter Özellikleri:

* İnatçı ve biraz katı yürekli
* Güçlü iradeli ve yüksek motivasyonlu
* Net düşünceli
* Kolay öfkelenen
* Başkalarını etkileyen ve ilgiyi seven
* Güçlü duygulara sahip
* Zihinsel ve fiziksel olarak yakışıklı
* Sabit bakış açısına sahip
* Kolay etkilenen
* Motivasyona ihtiyacı olmayan
* Kolay teselli olan
* Sistematik
* Hayal etmeyi seven
* Güçlü altıncı hisse sahip
* Anlayışlı
* İyi hayal gücü
* Tartışma yetenekleri iyi
* Bedensel olarak iyi
* Zayıf teneffüs eden
* Edebiyat ve sanatları seven
* Seyahat etmeyi seven
* Evde olmayı sevmeyen
* Huzursuz
* Çalışkan
* Ruh hali yüksek, canlı, neşeli
* Savurgan

Neden yetişkin vampirlik?: Meslek seçimlerinde en yakın bu meslek geldi bana...
Örnek Rp:

Spoiler:

Başka bir sitede kullandığım RP'dir. Hoş gözüksün diye fontu 10 yaptım. Okumanıza engel olursa üzgünüm...
Neferet cés Nile
Admin
Neferet cés Nile

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 1:35 am

Kabul!
http://geceevi.vampire-legend.com
Jasper Ruby Black
Yetişkin Vampir
Jasper Ruby Black

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 5:07 am

Karakter Adı:Jasper Ruby Black
Karakter Özellikleri: Cesur,Yarmaz,Tatlı,Şeker Yakşıklı,Kötü,Sinsi
Neden yetişkin vampirlik? Vampir Olmak İstiyorum Very Happy
Karakterinizin Lakabı ( Okula geldiğinizde kendinize istediğiniz adı koyma hakkına sahiptiniz.Okulda seçtiğiniz ve size hitap edilmesini istediğiniz isim nedir?)Vampir Rubiş
Örnek Rp:Bir kaç kadeh içtikten
sonra Kızıl Şarap'tan ayrılmıştı. Şimdi boş sokakların karanlığın
içinde belirginleşen sessizliği, Dolunay'ın eşssiz ışığı altında
ilerliyordu. Sarsak adımlarından yorgunluğu sezilebiliyordu. Siyah
gözlerinin güçsüzlüğü kendini ele veriyordu. Bu güçsüzlük
herzamankinden farklıydı. Ölüm yiyenlerin sayısı artmıştı. Bu nedenle
artık sık sık toplantılar düzenlemek zorunda kalıyordu. Bu da onu
yoruyordu,fakat şaşılası bir sükünet hissediyordu bedeninde. Atan bir
heyecanla tartışmlar oluyordu. Toplantıya katılanlar arasında Mathers'ta vardı. Bu grubun ileri gelenlerinden sayılabilridi. Verilen
kararlarda söz sahibi oluyordu. Toplantılar Mathers ile konuşurken
,yahut onu seyrederken daha tabii davranıyordu. Sert bakışı
kesinkinleşiyor,sesi daha çekici bir ton alıyordu.
Toplantılarda
tartışmalar fazla kızıştımı,Mathers ayağa kalkar,çınlayan titreşimler
yapan sesiyle konuşmaya başlardı. Sözlerindeki iğneleyicisertlik
ötekileride yatıştırır ölçülü olmaya davet ederdi. Bazen onlara
kızıyordu. Toplantılara Ruby katıldığında genel bir gergnlik yaratırdı
havada. Bütün tartışmalar kavgalar Ruby veMathers[Eregons'un] başı
altından çıkardı. Hep yeni yıkanmış gibi görünen parlak saçlı Audrick
de onların tarafındaydı. Ortalığı karıştırmayı severdi. Andrew ise az
konuşurdu;bağırmadan ciddi bir sesle konuşurdu. Jeff gibi o da hep
Vlasov'un fikirlerini paylaşırdı.Herşeyde ikiyüzlülük,düzensizlik çoğu
zaman komik ama her zaman kötülük getiren bir çeşit budalalık...Bu onu
güldürüyordu. Seslerin yükseldiği kalabalık bir sokağa daldı.
Bu
sesler sertti,ağırdı. Cenaze töreni için toplanan bir kalabalıktı.
Uğultular kesildi. Sokakta sadece tempolu adımların tok sesi kaldı. Bu
sesler başlar üzerinde yükseliyor,henüz uzaklarda bulunan bir
fırtınanın ilk gökgürültüsünü andırıyordu. Gitgide şiddetlene soğuk
rüzgar tozu toprağı suratlara çarpıyordu. Hüzünlü ilahilerden yoksun bu
cenaze töreni,murakabeye dalmış bu çatık kaşlı yüzler bir felaket hissi
uyandırıyordu Vlasov'da. Kafasında ağır ağır dönüp duran
düşünceler,izlenimlerini geri plana itiyordu. Kalabalığı uzun
kollarıyla yararak lanetler okuyup, sıyrılmaya çalışıyordu. Koluna bir
omuz atıldığını hissetti. Ölümün karanlığında kalmış siyah
gözlerini;eski sivri uçlu uzun şapkayı hiç tereddüt etmeden
kaldırdı,karşısındakinin tepkisini önemsemedi,önemsemzedide.
"Micheal'ın cenaze törenine katılacak mısınız efendim ?
"Micheal'dan banane! Onu tanımıyorum bile ! Tanısam bile niye törene katılayım ki!"
"Yinede katılmalısınız !Elbet bir gün sizde ölüceksiniz!"
"Haklısın galiba...Ama bildiğim birşey daha var benden önce sen ölüceksin ! Defol başımdan ! "
Artık
sokaklar boş kalmıyordu. Hergün her dakika birileri ölüyor gibi cenaze
törenleri oluyordu. İntiharlar,katliamlar gittikçe artıyordu. Bu tür
olaylar hoşuna gitmiyor değildi; fakat bunu kimler tarafından
yapıldığını bilmiyordu. Bir an için adamlarının habersiz baskınlar
yaptıklarını düşündü. Buna cesaret edemeyeceklerini bildiğinden
aklından silmeye çalıştı bu düşünceyi. Kalabalığın doldurduğu sokaktan
ayrıldı. Sessiz karanlık bir sokağa daldı. Sert rüzgar gözleri kör
ediyormuş gibi sıkı sıkı gözlerini yumdu. Biraz ovuşturduktan sonra
gözlerini açarak bir kaç adım attı.
Uzun ince bir gölge
sokağın sonunda iler geri ilerliyordu. Sinirli, birşeyler kaybetmiş
gibi dönüp dolanan bu gölgeden çekinmedi. Kim olduğunu sokağın züerine
düşmüş sisten göremedi. Karanlığın altında,dolunayın ışığında biraz
daha ilerledi,gölgelerden başak bir şey görmek imkansız gibiydi.
Gökyüzündeki yarasaların gölgeleri sokağa yansıdı. Geceninderin soğunda
fink atan yarasaları izledi bir süre. O da onlar gibgece yürüyendi.
Gündüzleri güneşten nefret ederdi. Sokağın sonundaki gölgeye dikkatlice
baktı. O esrarengiz gölge Vlasov'u fark etmiş olsa gerek ona doğru
bakıyordu. Gölgeyi biraz daha yaklaştı. Ve garip garip güldü.
"Yakalandın...!Şimdi karanlık,sessiz sokakta yalnız...Tehlikenin tam ortasında,tam kucağındasın !
Sessinden
emindi. Gözlerinde ateşten kopmuş korlardan birşeyler vardı sanki.
Siyah cübbesinin altında korkunç hayaletlere benziyordu,karanlığın
sisin altında geceyi tamamlıyor gibiydi. Cübbesinin cebindeki asayı
sıkıca tuttu. Bir an sadıracakmış gibi oldu. Havada savaş kokusu vardı.

Not:
(Tüm İsimleri Kendim Uydurmuşumdur)
Evie Zamora
Yetişkin Vampir

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 10:11 pm

Karakter Adı: Evie Zamora
Karakter Özellikleri:
Oldukça çılgın bir yapıya sahiptir. Düşünmeden hareket eder. Bu yönü onu pek kötü duruma düşürmemiştir. Onu tanıyan herkes ondan daha şanslısını görmemiştir. Pek nadir kin tutar. Tuttumu da... Zor güvenir. Asla ön yargılı davranmaz. Olayları yaşanyan kişinin ağzından dinlemek ister ki inandığı şeyin doğru olduğunu bilsin. Taraf tutmaz. Aslında buna ayıracak zamanı yoktur. VB...
Neden yetişkin vampirlik? Ünlüm ve kurgum nedeniyle...
Karakterinizin Lakabı ( Okula geldiğinizde kendinize istediğiniz adı koyma hakkına sahiptiniz.Okulda seçtiğiniz ve size hitap edilmesini istediğiniz isim nedir?): Evei...
Örnek Rp:

İçinde bulunmadığım şu tartışma bile beynimi bulandırmaya yetmişti. Hayır bu hayal değildi. Hâlâ tartışıyorlardı. '' Hadi; ama kızlar. Az sonra tılsım dersine yetişmemiz gerekiyor. Bari ara verin. '' Ellerimi iki yana açmış, oluşan sesizliği anlamaya çalışıyordum. '' Bana öyle bakmayın. Tılsım dersine yorucu bir beyinle girilmez. Beyin hüçrelerim zıplıyor. '' Uzun bir süre birbirimize baktıktan sonra bitmek bilmeyen bir krize yakalandık. Hatta bir ara Hastane Kanadı'na bile gitmeyi düşündüm. Derin nefes alıp vererek kendime gelmeye başardığımda dersin başlamasına on dakika kaldığını fark ettim. Sınıfa en son giren olmaktan nefret ediyordum. Birden ciddileşmiş, az önceki matrak halimdan eser kalmamıştı üzerimde. Endişeli bir halde kitaplarımı nereye bıraktığımı hatırlamaya çalışmıştım. Camın önündeki masa... Koşup canım önüne gittim. Evet. Oradaydılar. Arkamı dönmüş kapıya doğru ilerlerken kızlar hâlâ gülüyordu. Bazen gerçekten cıvıtıyorlardı. Umursamadan ve savsak bir şekilde koridorlarda ilerlemeye başlamıştım.

Bu sabah yine binlerce günaydın demek zorunda kalacak gibi görünmüyordum. Koridorlar, oldukça boş ve sakindi. Bu pek alışık olmadığım bir durum olduğu için çok sıkılmıştım. Adımlarımı hızlandırıp bir an önce sınıfa varmayı diledim. En son gelen... En son gelen... En son gelen... Bu üç kelime sürekli beynimde yankılanıyordu. Sınıfa girdiğim an tüm bakışlar üzerimde toplanacaktı. Derse başlanmamış olsa bile anormal muhamelesi göremekten nefret ediyordum. Bunun hep böyle olması bana yaramış gibide görünmüyordu. Hâlâ derslere geç kalıyorum. Merdivenlere geldiğimde bir an için bu düşüncelerden sıyrılıp çıkmıştım. Kendi dünyama dönmem pek zaman almadı. Merdivenlerde dursamda bir şey düşünürken uçuyormuş gibi hissediyordum ve anlaşılmaz bir şekilde zaman çok çabuk geçiyordu. Üstelik hayal kurarken. Kendime geldiğimde çoktan üçüncü katta olduğumu fark ettim. Buraya ne zaman gelmiştim. Nasıl? Neyse... Artık bu geçmelere ve farkında olmamalara alışmıştım. Hafiften kalabalıklaşan koridorlar Hogwarts'ın canlanmaya başladığını anlatıyordu edeta. Sınıfın kapısına geldiğimde tam kapının yanındaki çatlak gözüme ilişti. Çok fazla göze benziyordu. Hem de çok... Durup incelemek istedim. Merak beynimi tam ele geçirmek üzereydi ki artık önümde duran kapıyı açıp içeri girmem gerektiğini hatırladım. Bununla sonra ilgilenmeyi aklıma yazdıktan sonra ahşap kapıyı aralayıp içeriye girdim.

Merlinin sakalı... Şok geçiriyor olmalıydım. Yada gözlerimde çok ilerlemiş bir bozukluk olmalıydı. Sınıf tamamen boş muydu yoksa ben mi yanlış görüyordum? Yo, hayır. Sınıf gerçekten boştu. Sadece yeni profösör ve ben vardım. Bu bir ilkti. Ne yapsaydım. Günlük felan yazmaya başlayıp bu günün tarihini ilk sınıfa giren kişi olarak mı kaydetseydim, bilemedim. Uzunca bir süre öylece durup boş sınıfa baktığımı fark edince çok utanmıştım. Hemen önlerde bir yere oturdum. İlk defa öne oturmuştum. Sanırım o gün tüm ilklerimi gerçekleştirme yolunda ilerliyordum. Bu boş sınıf olayı beni oldukça heyecanlandırmıştı. Geç kalmaktan bıkmış ve dersimi almış mıydım? Galiba. Sınıfın birden dolduğunu fark etmedim. Bir süre sonra tüm sıralar doldu. Derse başlamak için sabırsızlanıyordum. İnanın nedenini bende bilmiyorum. Profösörün, hızlı konuşması ilk ilgimi çeken şeydi. Hızlı; fakat tane tane.... İnsanın beynini yormaktan çok okşuyor gibiydi. Bizim kızların Bayan Unique'den konuşma dersi alması gerekiyordu. Birde ayakkabılarının çıkarttığı ses yok mu? Orkestra tamamlanmıştı. Ritmi bozuk bir diyafram açıcıya benziyordu. Ne komik ama... Aslında bu sesi küçüklüğümden beri sevmişimdir. Tabi bir yere kadar. Bir süre sonra beyni tırmalamaya başlıyor. Kuzenlerimle buna ne kadar dayanacağımı test etmiştik. Berbat bir şeydi. Bunu yaptıktan sonra uzun bir süre topuklu ayakkabı sesi duymak istemedim; ama sanırım buna katlanabilirdim. Ooo, yoo! Nutuk tutan profösörlerden hiç hoşlanmam. Neyse ki bu kısa bir nutuk olmuştu. İlk dersten ödev vermeyen tek profösördü. Şaşırmıştım. Birden önüme gelip '' Bu sıradan başlayalım. '' demesi beni şaşırtmıştı. Olay dışı hissettim. Ne olduğunu anlamam bir saniyemi almıştı. Hemen konuşmaya başladım. '' Adım; Claudine Delaoxn. Iıı.. Muggle doğumluyum! '' Cümlemi bitirdiğimde sınıftakilerin bazıları bir şeyler mırıldandı. Gözlerimi devirerek devam ettim. '' Aslında bununla gurur duyuyorum. Safkanlar... Yani onarın genlerinde zaten büyücülük var. Ama ben aykırı bir yapıya sahibim. Onlar istenmeselerde büyücü oluyorlar. Bense, özel olarak istendim. Yetenek meselesi.Ailemdeki tek büyücüyüm. Bu da benim farkım. Halimden çok memnunum. Sizi tanıdığımada memnunum, Bayan Unique. '' Kendimi beğenmiş bir gülümsemeyle cümlelerimi sonlandırıp yerime oturmuştum. Sanırım bazıları ağzının payını almıştı.

Uzun süren tanışma faslında gerçekten farklı konuşmalar olmuştu. Konuşmamı eleştirenler bile... Umursamadan sonunu bekledim. İlk konuşan ve ilk kurtulan olmuştum. İlk kurtulan olmak güzel. Evet; ama beklemek... Bunun için aynı şeyi söyleyemem. Kahvaltı yapmadığıma pişman oldum bir an. Karnım deli gibi bağırıyordu. Bir şeyler yemem gerekiyordu. Bunları düşünürken nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kalabalık koridorlarda buldum kendimi. Yine...
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 4:37 pm

Kabul Edildiniz. = )

Değişim isimlerinizi başvurmayı ve sonra da profilinize yazmayı unutmayın. İsterseniz özel yetenek seçimlerinden Nyx'in size bahşettiği özel bir yetenek olup olmadığını öğrenebilir, kedi edinme alanından Gece Evi'nde sizi bir kedinin seçip seçmediğini anlayabilir, aile alımlarından bir aileye katılabilir ya da kendiniz bir aile yaratabilirsiniz. Gece Evi'ne hoşgeldiniz = ))
Ivanna Avex Cyzarine
Yetişkin Vampir

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 4:37 am

Karakter Adı: Ivanna Avex Cyzarine

Karakter Özellikleri:Avex tanrının sağ koluydu.Umudu , mutluluğu ve sevapları dağıtan melekti...Sanki.Hayatı işlediği cinayetle altüst oldu.Öfke problemi , mazoşist ve sadist bir ruh düşün.Acılarından zevk alan.Zevk almak için acıtan.Göz yaşını seven.Çığlıkların senkronize sesinde kendini kaybeden.Evet Avex işte böyle biri.Vampir kanı damarlarında dolaşırken sakin ve ölçülü gözüksede bir canavar besliyor ruhunda.Çığlıklarla ve acılarla.Tanrıdan artık çok uzak.Sivri kemik rengi dişleri tek dayanağı ve tabi kusursuz suratı avını düşürdüğü tuzağı.Hayatı oyunların ve çığlıkların üzerine kurulu.Olgun...Herşeye rağmen sakin ve ağır başlı.Korkutucu bir güzellik ve ölüm tanrıçası.Onu anlatan üç kelime bunlar olurdu işte.Mutluluk suratında ki kıvrık dudaklarında saklı.Ruhu can çekişsede.Her zaman bir oyunun bir rolün altında.Özgür.Rüzğar gibi.Sonsuz...
Neden yetişkin vampirlik? Olgun bir karakterim olduğu için.
Karakterinizin Lakabı ( Okula geldiğinizde kendinize istediğiniz adı koyma hakkına sahiptiniz.Okulda seçtiğiniz ve size hitap edilmesini istediğiniz isim nedir?) Anqéliqué.

Örnek Rp:

Spoiler:

Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 5:03 am

Marianne M. Larkhill demiş ki:
Kabul Edildiniz. = )

Değişim isimlerinizi başvurmayı ve sonra da profilinize yazmayı unutmayın. İsterseniz özel yetenek seçimlerinden Nyx'in size bahşettiği özel bir yetenek olup olmadığını öğrenebilir, kedi edinme alanından Gece Evi'nde sizi bir kedinin seçip seçmediğini anlayabilir, aile alımlarından bir aileye katılabilir ya da kendiniz bir aile yaratabilirsiniz. Gece Evi'ne hoşgeldiniz = ))
Trishy Faye
Yetişkin Vampir
Trishy Faye

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 05, 2009 2:23 am

Karakter Adı: Trishy Faye
Karakter Özellikleri: İlk görüşte nazik ve alımlı bir bayan olarak göze çarpsa da Elmira'nın içiyle dışı tamamen farklıdır. O sahte gülüşünün altında yatan kendini beğenmişlik ve gururla bulanmış ruhunu Elmira'yı biraz tanıyıp da farketmemek içten bile değildir. Sabırsız ve açgözlü olmasına rağmen istediğini elde etmek için yavaş, sinsice ilerlemekte üstüne yoktur. Başkalarına güvenmekte her zaman zorlanmıştır çünkü ona göre başkasına bir sırrını vermek ruhunu teslim etmek gibidir. Onun gibi bir kontrol delisi neden bunu yapmak istesin ki? Hele de zamanında birçok kişinin sırrını ifşa edip, yaşadıklarına birebir şahit olmuşken. (Başarıya giden yolda herşey mübağdır.) Bu güvensizliği ve alçaklığı, yalnızlığı da beraberinde getirmiştir.Çevresinde "arkadaşım" diyebileceği kişi sayısı kısıtlıdır, bu kesimin çoğunu da zevk için damgaladığı insanlar oluşturmaktadır.
Neden yetişkin vampirlik? Aslında öğrenciliğe başvuracaktım fakat alımlar kapandığı için insan olup vampirlere donörlük yapmak yerine yetişkin vampir olmanın daha iyi bir seçim olacağını düşündüm. Razz
Karakterinizin Lakabı: Elmira
Örnek Rp:
Spoiler:

En son Trishy Faye tarafından C.tesi Eyl. 05, 2009 3:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

MesajKonu: Geri: Yetişkin Vampir Seçimleri   Yetişkin Vampir Seçimleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 05, 2009 3:22 am

Dönerim benim xD Yapıyorum ^^

Yetişkin Vampir Seçimleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Profesör Seçimleri