Gece Evi Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gece Evi Rpg

Site içindeki forumları görebilmek için, üye olmanız gerekmektedir.GECE EVİ'NE HOŞGELDİNİZ.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Isabella Zoey Redbird

2 posters
YazarMesaj
Merenwen Elensar
IV. Sınıf Öğrencisi
Merenwen Elensar

Isabella Zoey Redbird Empty
MesajKonu: Isabella Zoey Redbird   Isabella Zoey Redbird Icon_minitimePerş. Ağus. 27, 2009 9:14 pm

Isabella Zoey Redbird
Kararlıyım, fazla güçlü olmasam da azimli olduğumu söylerler. Biraz asiyim. İnsanlarınmaske taktıklarını düşünüyorum. Mesela biri güler yüzlü davranıyorsa kesin altında bin türlü şeytanlık geçebiliyordu. Samimiyim ve resmiyetten nefret ederim. İlgi odağı olmak en büyük fobim. Hiçbir zaman kendimi seksi göremem. Arkadaşlarım çoktur ama dostlarım neredeyse hiç yoktur. Sevgili konusundaki deneyimlerim çoktur. Yanlış olan şeyleri değiştirmeyi çok severim. Bence hayatımın anlamı bu! Bu arada sayısalden nefret ederim. Kendi hayatımı fazla önemsemem sevdiklerim ve uğruna can verebileceğim herkes benim aptal canımdan değerlidir. Eğer ölümüm dünyayı kurtaracaksa seve seve can verebilirim. Fedakarım. Birazda saf olduğumu söylüyorlar-Kim söylüyorsa canı cehenneme- Sırlarımı içime atarım ve biri bana bir sır verirse onu unuturum. Kimse benim ağzımdan laf alamaz.

İlgi alanlarım
* Efsanelerle ve yunan mitolojisiyle yakından ilgilenirim. Ya bilmediğim bir efsane olduğunu sanmıyorum ayrıca yunan mitolojisiyle de yakindan ilgilenirim. En sevdiğim japonyanın efsaneleridir. İnsanların düşünceleriyle ilgili gerçeğe yakın tahminler yapmakta bir hobisidir.

Nyx'in size bir özel yetenek bahşetmesinin nedeni ne olabilir?:
hayatıma değer vermemem ve özellikle elementlerle yakından ilgilenmem. efsanelerdeki güçler hakkındaki büyük bilgilere sahip olmam ve sürekli rüyalarımda Adını bilmediğim bir tanrıçayı görmem ve bana kızım diye hitap etmesi ve Nyx'e bu dünyada yardımcı olabilecek bir kişiliğe sahip olmam. Adım doğduğumda kolumda yazıyormuş.
http://roleplayergame.twilightlegend.net
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

Isabella Zoey Redbird Empty
MesajKonu: Geri: Isabella Zoey Redbird   Isabella Zoey Redbird Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 4:03 am

Sen tam bir doğa insanısın. Bu yönünü görerek Nyx, seni doğanın özgür yaratıkları kuşlarla bir araya getirdi. Tam olarak bülbül gibi şakımasan da kuşların hislerini ve anlatmaya çalıştıklarını nispeten anlayabiliyorsun. Kuşlarla konuşabiliyorsun =)

Isabella Zoey Redbird
1 sayfadaki 1 sayfası