Gece Evi Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gece Evi Rpg

Site içindeki forumları görebilmek için, üye olmanız gerekmektedir.GECE EVİ'NE HOŞGELDİNİZ.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik

5 posters

Dış Güzellik
Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_lcap43%Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_rcap
 43% [ 3 ]
İç Güzellik (Tabi canım)
Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_lcap14%Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_rcap
 14% [ 1 ]
Kız/Erkek olsun yeter
Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_lcap0%Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Aha ben mükemmelim o da olmalı
Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_lcap0%Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Bana bağlansız. Bensiz yapamasın
Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_lcap43%Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik I_vote_rcap
 43% [ 3 ]
Toplam Oylar : 7

YazarMesaj
Gwen Stern
IV. Sınıf Öğrencisi
Gwen Stern

Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Empty
MesajKonu: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 6:20 pm

Tercih sizin.Seç beğen al.
Gwen Stern
IV. Sınıf Öğrencisi
Gwen Stern

MesajKonu: Geri: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 6:21 pm

Dış güzellik benim Very Happy
Clara Swank
III. Sınıf Öğrencisi
Clara Swank

MesajKonu: Geri: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 6:32 pm

Bana bağlansın bensiz yapamasın Laughing
Mélania L. Mythique
V. Sınıf Öğrencisi
Mélania L. Mythique

MesajKonu: Geri: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 9:06 pm

Hiçbiri değil.. Bensiz yapamamasını bekleyemem.. Kendi hayatı var ve benim olmadığım zamanlarda bunu sürdürebilmeli. Sülük gibi yapışkan biri istemem.. Mükemmel olmasını bekleyemem, kimse mükemmel değildir. Ben de mükemmel değilim zaten. Erkek olması neyime yetçek? Kro bi tip istemem tabii.. İç güzellik her zaman yeterli değildir. En önemlisi bu belki; ama dünyanın en tipsiz insanıyla sevgili olmak içimden gelmez. Yani biraz tatlı olması gerekir tabii ki. Sadece dış güzellikse hiç yetmez.. Dışı olup içi olmayan çok insan var dünyada. Hepsi "Playboy" diye nitelendiriliyor hatta.. Kişiliksiz bir sevgiliyi kim n'apsın?

Sonuç; oy vermedim xD
Clara Swank
III. Sınıf Öğrencisi
Clara Swank

MesajKonu: Geri: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 7:29 pm

Mélania L. Mythique demiş ki:
Hiçbiri değil.. Bensiz yapamamasını bekleyemem.. Kendi hayatı var ve benim olmadığım zamanlarda bunu sürdürebilmeli. Sülük gibi yapışkan biri istemem.. Mükemmel olmasını bekleyemem, kimse mükemmel değildir. Ben de mükemmel değilim zaten. Erkek olması neyime yetçek? Kro bi tip istemem tabii.. İç güzellik her zaman yeterli değildir. En önemlisi bu belki; ama dünyanın en tipsiz insanıyla sevgili olmak içimden gelmez. Yani biraz tatlı olması gerekir tabii ki. Sadece dış güzellikse hiç yetmez.. Dışı olup içi olmayan çok insan var dünyada. Hepsi "Playboy" diye nitelendiriliyor hatta.. Kişiliksiz bir sevgiliyi kim n'apsın?

Sonuç; oy vermedim xD

Çok felsefiksin Very Happy
Mélania L. Mythique
V. Sınıf Öğrencisi
Mélania L. Mythique

MesajKonu: Geri: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19, 2009 3:37 pm

Saat 4'de bana geliyorlar çünkü.. Uykusuzluktan felsefe moduna geçiyorum xD
Serap Kızılkuş
Yeni Üye *Rütbe al hadi*
Serap Kızılkuş

MesajKonu: Geri: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 11:54 pm

Bana bağlansın
Neferet cés Nile
Admin
Neferet cés Nile

MesajKonu: Geri: Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik   Bir Kız/Erkek te aradığınız özellik Icon_minitimeSalı Mayıs 11, 2010 11:16 pm

Serap Kızılkuş demiş ki:
Bana bağlansın
http://geceevi.vampire-legend.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kadın mı erkek mi?