Gece Evi Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gece Evi Rpg

Site içindeki forumları görebilmek için, üye olmanız gerekmektedir.GECE EVİ'NE HOŞGELDİNİZ.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Soru(n)larınız

+2
Mélania L. Mythique
Neferet cés Nile
6 posters
YazarMesaj
Neferet cés Nile
Admin
Neferet cés Nile

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 6:21 pm

Buradan sorularınızı ya da sorunlarınızı bize iletebilirsiniz.
http://geceevi.vampire-legend.com
Mélania L. Mythique
V. Sınıf Öğrencisi
Mélania L. Mythique

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 6:31 am

Ehm.. Şu özel yetenekler ne zaman açılcak? ^^ ve Yatakhaneler nasıl ayarlancak. Kim nerde kalıcak? ^^
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 6:42 am

Şimdi şöyle;

Özel yetenekler kısmını Nurçe halledecekti ama tatilde şu an o yüzden ben ilgileneceğim en kısa zamanda ^^

Yatakhanelerde şimdilik sadece 3 tane oda var ve odalar 2 kişilik. Üyeler geldikçe her iki kişiye bir oda düşecek. Genelde kimin kiminle kalacağını Yüksek Rahibe seçiyor fakat "ben onunla kalmak istiyorum" diyen olursa fark etmez ^^

Okul henüz açılmadı üye olaylarından dolayı. Bu yüzden öğrenciler şimdilik okul dışı yerlerde Rp yapabilirler, okulun içinde de yapabilirler tabi ama dersler yok şimdilik. ^^ Kendin için soruyorsan, özel olarak kalmak istediğin biri varsa söyle, 1. oda sizin odanız olsun = ))
Mélania L. Mythique
V. Sınıf Öğrencisi
Mélania L. Mythique

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 6:47 am

Tamam, 1 benim olsun ^^ Sağol =)
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 7:13 am

No poroplem xD
Melinda de la Soul
Yeni Üye *Rütbe al hadi*

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19, 2009 6:46 am

• rütbe seçimini nereden yapabilirim bulamıyorum?
Mélania L. Mythique
V. Sınıf Öğrencisi
Mélania L. Mythique

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeÇarş. Ağus. 19, 2009 3:34 pm

Luthièn Moreau
V. Sınıf Öğrencisi

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 12:50 pm

Ünlü listesine başvuru yapıcam ama kilitli Sad
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 7:01 pm

Ünlü listesine listenin altından değil, ünlü listesi başvurularından yazıcaksın canım =)
Elizabeth Snowflake
Yeni Üye *Rütbe al hadi*
Elizabeth Snowflake

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 8:25 pm

bende seçim yapamıyorum
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimePerş. Ağus. 27, 2009 3:14 am

Nasıl seçim yapamıyorsun? Öğrenci seçimleri kapandı duyurularda okuduysan. =) İsmini de değiştirmen, ad soyad şeklinde alman lazım. ^^
Melinda de la Soul
Yeni Üye *Rütbe al hadi*

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 1:20 am

öğrenci seçimleri kapandı ya henüz rütbe almadığımız için silincek miyiz? öğrenci seçimleri ne zamn açılcak açılsa da rplerimiz paylaşsak =)
bi de ünlü lisesine başvuru yapıp eklendi onayı aldım rütbe alınca mı benm de yanda bi resmim olucak?
Marianne M. Larkhill
Admin
Marianne M. Larkhill

Soru(n)larınız Empty
MesajKonu: Geri: Soru(n)larınız   Soru(n)larınız Icon_minitimeCuma Ekim 16, 2009 11:44 pm

Öğrenci seçimlerinin kapanması, öğrencilik dışında başka bir rütbe alman gerektiği anlamına geliyor. Rütbeni almak için öğrenci dışı seçimlere başvurabilirsin.
Ve hayır, avatar koymak için rütbe seçmiş olmana gerek yok. =)

Soru(n)larınız
1 sayfadaki 1 sayfası